Unieke workshop chocolade

Unieke workshop chocolade

Ontdek de magische wereld van chocolade tijdens onze workshop. Je gaat aan de slag met pinda/ pecan/ cranberry rotsen, het spuiten van roomchocolade en studentenflikken. Hierbij maak je gebruik van de hoogste kwaliteit ingrediënten, leuke technieken en maakt zo kennis met de kneepjes van het vak. Ervaring met chocolade of niet, onze workshop is toegankelijk voor iedereen.

Boek een privé workshop met een groep of sluit jezelf aan bij een geplande workshop, zie het programma hieronder.

  • Min. 6 en max. 12 personen

  • €42,50 per persoon

  • Duur: 2 – 2,5 uur

De workshop

  • Ontvangst met koffie, thee en een gebakje

  • Uitleg over de workshop en chocolade

  • Zelf aan de slag met diverse chocolade creaties

  • Afsluiting, inpakken van de chocolade

  • Richting huis met een doos vol chocolade

Het programma

Workshop patisserie – Zaterdag 9 november – 14:00 tot 16:30 uur (VOL)

Niet deze data, maar wel graag deelnemen aan een workshop? Laat het ons weten, dan houden wij je op de hoogte van de nieuwste data.

E-mail

info@patisserielars.nl

Telefoon

06 51 77 06 48

Locatie

De Vlonder 123, Boekel